Güngürge Ortaokulu

Vizyon: İçinde bulunduğumuz asırda, üretimde “sanayi toplumu”, kültürde milli temellere dayalı “bilgi toplumu” ve davranışta “bilim toplumu” anlayışına sahip öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vererek, bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi ve düşünmeyi öğrenmelerini sağlamaktır.

Başarılar: 2019 bursluluk sınavında 5 bursluluk kazanan öğrencimiz olmuştur. 2021 U14 güreş müsabakasında Türkiye 2.liği ve 9.luğu.

Saatler: 08:30 - 14:50
Isınma: Kalorifer
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Adrese dayalı, sınavsız öğrenci almaktayız.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 5 Bursluluk kazanan öğrencimiz vardır. LGS´de her yıl ortalama %10 luk dilimde 2-3 öğrencimiz bulunmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Futbol, voleybol, masa tenisi, güreş takımları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Teknofest, Erasmus, E-twining, Tübitak projeleri takip edilmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 250
Diğer Hususlar: Yönetişim temelli ekip ruhuyla çalışmalar yapılmaktadır.

Telefon - (342) 482-1001

WEB - https://gungurgeoo.meb.k12.tr

Adres - Gaziantep Adıyaman yolu üzeri. Güngürge Mahallesi 114001 Sk. No 95/1 Şehitkamil/Gaziantep

Öğretim Şekli :Örgün-tam gün-Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Güngürge Mahallesi Şehitkamil /Gaziantep Gaziantep Adıyaman yolu üzeri,Gaziantepten sonra 20 km uzaklıkta

Ulaşım Özel servis ve özel araç

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve İlçe Merkezine 20 KM uzaklıktadır.